tregun e punës Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

7 aftësitë që duhet të keni për t’u bërë të suksesshëm

Thirrje per Aplikime

Kërkesë për kuotim për punime rindërtimi në shkollën profesionale “Kristo Isak”, Berat

Sipërmarrje

Podcasti i Karrierës me Gerti Boshnjaku

Lajme

Pezullohen 30 kompani Call Center, çdo bëhet me 25 mijë të punësuarit?

Sipërmarrje

Njihuni me Zuckerberg-et e ardhshme shqiptare, Eduala Pjetri dhe Ledidjana Syla

Lajme

Me ligjin e ri në fuqi, kompanitë që nuk punësojnë persona me aftësi të kufizuar do të gjobiten

Lajme

Cili është roli i bizneseve Call Center në Shqipëri?

Lajme

“Si po transformohet edukimi në Shqipëri?” Michael Kogeler në “Konferencën Transformimi Dixhital i Edukimit”

Lajme

Konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” sjell zhvillime për sektorin edukativ në Shqipëri