sherbime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Sipas një studimi të ri, Amazon është marka më e vlefshme në botë

Strategy

Si mund të bindni konsumatorët të blejnë tek ju pa marrë parasysh çmimin?!

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”

Business Pulse

Tregu i punës në Ballkanin Perëndimor. Shqipëria dhe Mali i Zi me rritjen më të madhe

Thirrje per Aplikime

Hapen aplikimet për programin “EU4TECH INVESTOR READINESS 2019”

Thirrje per Aplikime

Thirrje për kontribute në përmirësimin e efiçiencës energjitike të Portit të Durrësit

Lajme

Intesa Sanpaolo Bank dhe BERZH firmosin marrëveshjen në mbështetje të bizneseve të zotëruara dhe drejtuara nga gratë

Thirrje per Aplikime

Arch Summit – Konferenca që bën bashkë korporatat dhe startup-et

Business Pulse

E vërteta tronditëse rreth pabarazisë

Trajnime

Uebinar: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress!

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM