New Media Communications Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Startup, ja 5 fituesit e IDEA 2019

Business Pulse

Prezantohet “Sfida Rajonale Elevator Lab Shqipëri & Kosovë” në universitete

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Teknologji

Microsoft në bashkëpunim me universitetet sjell eventin “DigiGirlz Albania”

start up

Innovation Party Pitch 2019, thirrje për konkurs në Itali

Uncategorised

Disa startup-e nga Roma vizitojnë New Media Communications

Business Pulse

Kompanitë shqiptare përmirësojnë pasqyrat e tyre financiare

Sipërmarrje

Modern Work Tour. New Media Communications, pjesë e trajnimit të dy ekspertëve gjermanë

Startup

Si të mos e “vrisni” biznesin tuaj? Disa këshilla nga Makwana dhe Morrow në seminarin “The Start up Business & Access to Finance”

Evente

Data & Technology Meetup

Shtator 11, 2019
19:00