Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”


Cilët janë faktorët kryesorë që ndikojnë dhe përcaktojnë suksesin në jetë dhe biznes? Si mendojnë njerëzit e suksesshëm dhe çfarë veprimesh bëjnë ata rrugës drejt suksesit? Cilat janë hapat kryesore se si të krijoni një brand të suksesshëm dhe si të fitoni më shumë klientë përmes strategjive kryesore të marketingut dixhital?

Këto janë disa nga pyetjet dhe temat kryesore që do të diskutohen gjatë këtij workshop-i interaktiv ku do të jepen përgjigjet për pjesëmarrësit.

Pjesa e parë e workshop-it. (16:00 – 18:00)

Trajner – Renato Civili, Digital Marketing Consultant

Temat që do të diskutohen dhe çfarë do të mësoni:

  • Hapat për të krijuar një brand të suksesshëm
  • Si të ndërtoni një strategji marketingu në treg?
  • Si të fitoni më shumë klientë përmes marketingut dixhital?

Në pjesën e parë të workshop-it do të mësoni hapat kryesorë se si të krijoni një brand të suksesshëm, si të pozicionoheni në mënyrë efektive në treg dhe si të fitoni më shumë klientë përmes strategjive kryesore të marketingut dixhital.

Pjesa e dytë e workshop-it (18:00 – 20:00)

Trajnere – Anila Bashllari, Mindset Coach

Temat që do të diskutohen dhe çfarë do të mësoni:

  • Çfarë është mendësia dhe pse është e rendësishme njohja dhe zhvillimi i saj
  • Mendësia e njerëzve të suksesshëm
  • Mendësia e limituar vs Mendësia e rritjes
  • Ushtrime
  • Perceptimet dhe realiteti

Në këtë workshop ju do të mësoni çfarë është mendësia dhe si ajo percakton nëse do të jemi të suksesshëm apo jo në jetë; si perceptimet dhe besimet krijojnë realitetin duke na nxitur apo frenuar të ndërmarrim hapat e duhur drejt qëllimit dhe objektivave tona; pse truri ynë është neuroplastik dhe si mund të ndryshojmë besimet tona; Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm dhe çfarë duhet të bëjmë drejt suksesit.

Studimet në fushën e neuroshkencës, psikologjisë dhe sjelljes njerëzore tregojnë se mendësia përcakton mënyrën se si ndihemi, sjelljen, qëndrimin, vendimet dhe si pasojë edhe rezultatet tona. Prandaj është shumë e rëndësishme të kemi mendësinë e duhur.

Dr. Anila Kaba – Bashllari

Anila Kaba – Bashllari është themeluese e kompanisë Beyond Limits në fushën e zhvillimit personal dhe Neurocoach e certifikuar nga Universiteti i Loyola Marymount, Californi.

Ajo është anëtare e John Maxwelll Team International dhe është certifikuar nga organizata ndërkombëtare si coach personal dhe biznesi, trajnuese në fushën e lidership-it dhe komunikimit efektiv, sipërmarrjes dhe mendësisë se duhur drejt një jete më të mirë dhe të suksesshme.

Puna e saj përqëndrohet me individë, korporata, sipërmarrës dhe menaxherë duke i ndihmuar për zhvillimin e tyre personal dhe profesional, rritur produktivitetin dhe efiçencën për të arritur qëllimet dhe objektivat e tyre, duke i ndihmuar të kalojnë në një nivel më të lartë drejt suksesit.

Renato Civili, MBA

Renato Civili është konsulent në fushën e marketingut dixhital, zhvillimit dhe menaxhimit të biznesit.

Ai është drejtuesi i marketingut dhe i PR i revistës së parë dixhitale Business Magazine Albania, si dhe i agjencisë së marketingut New Media Communications.

Ka eksperiencë mbi 12 vite në fushën e marketingut dhe shitjeve në kompani të ndryshme, si në: agjenci ndërkombëtare marketingu dixhital, kompani konsulence biznesi & teknologjisë dhe agjenci ndërkombëtare imobiliare.

Për më shumë informacion klikoni Këtu.

Për t’u regjistruar, telefononi në +355 42 26 2026 ose dërgoni email në [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale