brand Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Gral Albania, të bësh blerje nga një Qendër Tregtare Online

Marketing

Si të kemi një pozicion strategjik në treg

Personazhe

Agi Haxhimurati: “Dizajni, Ambasador i brandi-it tuaj”

Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Uncategorised

Çfarë është Marka?

Marketing

Duhet standard nga kompanitë e marketingut

Marketing

Para një strategjie marketingu, studioni markën dhe kompaninë

Marketing

Ja hapat për të krijuar një brand të fortë dhe një marketing efektiv

Marketing

Si mund të krijosh një strategji marketingu dhe një brand të suksesshëm

Strategy

Kompania juaj është aq e mirë sa procesi juaj i rekrutimit