Renato Civili Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Trajnime

Trajnim interaktiv 4 javor me temë: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Intervista

Fuqizimi i rinisë përmes KARTËS RINORE EVROPIANE