kompani konsulence Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Workshop: “Mendësia e Suksesit dhe Influenca përmes Marketingut Dixhital”

Strategy

Arsyeja pse më pëlqente të punoja me Steve Jobs edhe pse ai më pushoi 5 herë

Trajnime

Trajnimi “STARTING A CONSULTING BUSINESS”

Lajme

Cilat janë vendet, që e kanë nënshtetësinë në shitje?