profesionist Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Shërbimi ndaj Klientit”

Business Pulse

Pse duhet të punojmë me profesionistë?

Strategy

Pse të punoni nga shtëpia nuk është në avantazhin tuaj?

Trajnime

Trajnim – Si të Rritni Shitjet?

Startup

Eduaktiv.al, e para platformë krahasuese dhe vlerësuese për Institucionet Arsimore

Sipërmarrje

Mendojeni dy herë para se të humbisni punonjësit tuaj më të mirë

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Historia e emigrantit shqiptar që zotëron një nga sipërmarrjet më të suksesshme në Amerikë.

Thirrje per Aplikime

Projekti më i Madh Veror për Profesionistë – Seminari I

Lajme

Sentry triumfon në Albanian ICT Awards me Projektin e vitit të Sigurisë Kibernetike

Strategy

7 këshilla për sipërmarrësit e së nesërmes nga liderët më të mëdhenj