programim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Sputnik, platforma edukative që ofron kurse online në gjuhën shqipe

Zhvillim Personal

Si mund të ktheni ditën tuaj në një ditë të bukur. Ja një teknikë e thjeshtë

Teknologji

Code for Albania, programi i disa studentëve shqiptarë në Amerikë

Sipërmarrje

Albi Zhulali, ëndrra nuk realizohet kurrë i vetëm

Sipërmarrje

17 vjeçari nga Durrësi, që krijoi kompaninë ndërkombëtare të Video Game

Business Pulse

Tutoriale në gjuhën shqipe për fushën e teknologjisë

Business Pulse

Teknologjia e Informacionit – trajnimet dhe kurset që zhvillohen dhe kërkohen në tregun e punës

Teknologji

Cila gjuhë programimi është më e sigurtë?

Business Pulse

Open House Day – Seancë informative në ICTSlab

Business Pulse

Hapet qendra më e re e inovacionit në Tiranë, ICTSlab përgatit të rinjtë për sfidat e shekullit

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00