kolegj Archives » Page 2 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

6 mënyra për të gjetur punën e ëndrrave tuaja në “botën reale”

Strategy

4 gabimet që penalizojnë pranimin tuaj në një kolegj ndërkombëtar

Strategy

Marcus Lemonis këshillon të rinjtë: “Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

Lajme

Mark Zuckerberg: “Facebook do të përdorë sistemet IA për të ndihmuar të gjithë botën”

Sipërmarrje

Çfarë thotë miti i braktisjes së kolegjit nga personat shumë të suksesshëm dhe pse shkolla mund t’iu bëjë më të mirë?

Strategy

Çfarë duhet të presësh në një intervistë pune me Elon Musk?

Strategy

4 aftësi që duhet t’i kenë të gjithë në moshën 18 vjeçare

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Edi Demaj: Një mendje “me shpejtësi të lartë” në Detroit

Slideshow

Këto janë 11 vendet më të arsimuara në botë

Sipërmarrje

A jeni gati për të qenë një sipërmarrës?