kolegj Archives » Page 3 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Kosova

Je student dhe po kërkon punë? Ja disa këshilla

Startup

Jeni në dilemë për një tatuazh? Me këtë startup nuk do të pendoheni!

Sipërmarrje

Jack Ma: Profili i një sipërmarrësi me dështime

Strategy

Si të zgjidhni hapësirat më të mira të punës së përbashkët për startupin tuaj?

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00