iPad Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

Aplikacionet dhe lojërat më të mira për vitin 2019, sipas Apple

Lajme

Apple: “Studentët që përdorin laptopët e Google në shkollë nuk do të kenë sukses”

Teknologji

Paralajmërimi i Apple për disa përdorues telefoni: Përditësoni telefonin deri me 3 Nëntor ose humbisni internetin

Lajme

Apple zhvillohet përtej iPhone! Vëmendja tek shërbimet

Lajme

Adoleshenti padit Apple pasi teknologjia e njohjes së fytyrës çoi në arrestimin e tij

Teknologji

Apple ul çmimet e iPhone në Kinë

Teknologji

Një gabim në aplikacionin FaceTime lejon që njerëzit e tjerë t’ju përgjojnë

Teknologji

Samsung shpalos të ardhmen e ekraneve me Teknologjinë Inovative Modulare Micro LED në CES

Teknologji

Produktet Apple, probleme me sigurinë

Strategy

Studentët mësojnë më mirë nga librat sesa nga ekranet, thotë një studim