iPad Archives » Page 2 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Studentët mësojnë më mirë nga librat sesa nga ekranet, thotë një studim

Business Pulse

Pse Bill Gates dhe Steve Jobs i rritën fëmijët e tyre pa teknologji?

Lajme

Ja sesi të ndiqni live prezantimin e iPhone 8

Slideshow

Këto 12 produkte të pabesueshme nuk ekzistonin 10 vjet më parë

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Teknologji

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Teknologji

Përse ju streson teknologjia?

Teknologji

Ja çfarë duhet të dini për funksionalitetet e fshehura të iOS 10

Teknologji

Apple do të lançojë në Mars 4 iPad të rinj

Evente