Apple krijon një kuti të veçantë për picat » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/05/2017

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Share
nga Neada Muçaj
Maj 18, 2017

Harrojini iPhone-ët dhe orat inteligjente, kjo është shpikja që të gjithë e kemi pritur nga Apple.

Ne e njohim kompaninë për risitë që sjellë vazhdimisht, si iPhone, iPad dhe linjën e kompjuterave Mac.

Por ndoshta krijimi më i rëndësishëm i kompanisë ka qenë i fshehur gjatë gjithë kohës në zyrat e Apple: një kuti pice rrethore.

Detajet rreth kutisë së picës u zbuluan në një tur të Wired për kampusin e ri Apple ParkCupertino, Calif.

apple-krijon-nje-kuti-te-vecante-per-picat-businessmag

Por çfarë ka të veçantë kutia e Apple?

Kutia e picës së Apple lejon që avulli të largohet përmes kapakut të sipërm me tetë vrima.

Sipas patentës, vrimat në pjesën e sipërme të kutisë lejojnë që lagështia të largohet dhe në këtë mënyrë ushqimi nuk bëhet qull.

Kjo kuti jo vetëm që është një objekt i dashur për punonjësit e Apple, por gjithashu zotëron një patentë që nga viti 2010.

Një ndër krijuesit e përmendur në patentë është Francesco Longoni, i njohur si “mjeshtri i kafenesë së Apple Park.”

Në fund të fundit, ky është Apple dhe ne të gjithë jemi të etur për të parë më shumë prej tij.

/TheVerge

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente