Ja sesi të ndiqni live prezantimin e iPhone 8
Përditësuar së fundmi: 12/09/2017

Ja sesi të ndiqni live prezantimin e iPhone 8

Share
nga Neada Muçaj
Sht 12, 2017

Apple mban sot aktivitetin e shumëpritur në teatrin e ri Steve në Kampusin e Apple dhe kompania pritet të prezantojë modelet e reja të iPhone, një orë të re inteligjente dhe një televizor Apple.

Aktiviteti fillon në 19:00 me orën tonë lokale dhe kompania do e transmetojë atë live. Shtatori gjithnjë është mbajtur mend si muaji kur mbërrin iPhone i ri.

Këtë herë do të jetë ndryshe sepse kompania nuk do të prezantojë dy modele por tre të tillë. Krahas iPhone 8 dhe 8 Plus pritet debutimi i një iPhone X.

Spekulimet kanë qenë të shumta, por detajet janë të paqarta. Sa i përket Apple Watch pritet debutimi i një modeli me LTE ndërsa televizori do të jetë më i fuqishëm.

Aktiviteti do të transmetohet nga website-in e Apple por do t’ju nevojitet iPhone, iPad, ose iPod Touch me browser Safari në versionin iOS 7 ose më i vonshëm.

Ja sesi të shikonii live aktivitetin e Apple:

  • Safari në Mac ose iOS
  • Microsoft Edge në Windows 10
  • Apple TV me aplikacionin Apple Events

/Time