Programi i “Gatishmërisë së Investimeve”, në ndihmë të të gjithë sipërmarrësve në Ballkanin Perëndimor » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 14/02/2018

Programi i “Gatishmërisë së Investimeve”, në ndihmë të të gjithë sipërmarrësve në Ballkanin Perëndimor

Share
nga Anerola Torollari
Shk 14, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Projekti EU4TECH i Ballkanit Perëndimor sapo ka nisur programin e “Gatishmërisë së Investimeve” për sipërmarrësit ambiciozë të startup-eve, që duan ndihmë financiare për të rritur biznesin e tyre.

Në trajnimin për “Gatishmërinë e Investimeve” të EU4TECH që ka për qëllim fillimin e aktiviteteve ekzistuese dhe të sapokrijuara në Ballkanin Perëndimor mund të marrin pjesë sipërmarrësit:

  • të cilët janë të përkushtuar për zhvillimin e kompanisë së tyre;
  • të cilët kanë një produkt / shërbim të ofruar ose që janë afër ofrimit të produktit ose shërbimit;
  • të cilët janë në fazën e vlefshmërisë;
  • të cilët dëshirojnë të zgjerojnë biznesin përmes investimeve të kapitalit.

Kompanitë e përfshira në këtë program dhe që përfundojnë me sukses trajnimin e “Gatishmërisë së Investimeve” do të konsiderohen se janë gati për investime dhe do të ftohen të marrin pjesë në një ditë të plotë praktike më 24 prill, përpara se të paraqiten në një auditor të investitorëve të duhur, që kërkojnë mundësi bashkëpunimi në sektorin përkatës në Beograd, më 25 Prill 2018.

Pjesëmarrja në këtë program trajnimi është e kufizuar vetëm për 35 sipërmarrës të startup-eve nga Ballkani Perëndimor dhe afati fundit për aplikim është data 28 Shkurt 2018.

Aplikimi në këtë program bëhët nëpërmjet faqes së internetit dhe është pa pagesë, gjithashtu shpenzimet si udhëtimi dhe akomodimi mund të mbulohen për disa pjesëmarrës nga projekti EU4TECH.

Për të qenë pjesë e trajnimit ose për më shumë informacion vizitoni linkun: https://goo.gl/b2BfEt

/Aida

Subscribe në kanalin tonë në YouTube