sipermarres Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Ja hapat për të krijuar një brand të fortë dhe një marketing efektiv

Personazhe

Valbona Begolli: Ndiq pasionin në biznes. Historia e sipërmarrëses që ka 3 fëmijë dhe 3 biznese

Uncategorised

Biznesi, mes një marrëdhënie të ndërthurur mentorimi

Thirrje per Aplikime

Hidhe Gramatikën Në Kosh! Përvetëso Anglishten e Folur në 3 Muaj

Thirrje per Aplikime

Konferenca Studentore 2019: Globalizimi në “IN.E.AR” deri në limitet e tij

Strategy

9 zakone që do t’ju ndihmojnë të bëheni versioni më i mirë i vetes tuaj

Strategy

Kujtesë apo shënime?! Ja si organizohen 8 drejtues kompanish e organizatash në Shqipëri

Business Pulse

Top 8 intervistat më të lexuara të zhvilluara nga BusinessMag për vitin 2018

Media&PR

Top 8 artikujt më të lexuar të BusinessMag gjatë vitit 2018

Sipërmarrje

E vërteta e dhimbshme pas sipërmarrësve të suksesshëm

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00