shërbim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Klaidi Çitozi: Shërbimi ndaj klientit, marketingu më i mirë

Sipërmarrje

Historiku i markës një shekullore Hilton

Sipërmarrje

Po nisni një biznes? 5 pyetje mund t’ju vijnë në ndihmë në fillim

Travel

Uber po përdor një anije për të shmangur trafikun e tmerrshëm në Mumbai

Sipërmarrje

Ndërtoni një biznes që ju shërben ju dhe jo një në të cilin jeni skllav

Sipërmarrje

Faqet e-commerce në Shqipëri

Thirrje per Aplikime

Hapen thirrjet për aplikime në programin e akselerimit OFIÇINA 2018

Lajme

Hilton Garden Inn, Hoteli më i ri në Tiranë, flet shqip në shtator

Business Pulse

Turizmi rrezikon të mbetet peng i çmimeve të ulëta

Startup

Top 10 startup-et botërore me influencë më të lartë

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM