projekt Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Çfarë po ndodh me Libra? eBay, Stripe dhe Mastercard tërhiqen nga projekti

Teknologji

Amazon sapo lançoi syzet që aktivizohen nëpërmjet zërit

Teknologji

Alexa do të instalohet në makinat amerikane General Motors

Lajme

Gjermania i jep Shqipërisë 10 milionë euro për bujqësinë dhe zhvillimin rural

Lajme

Facebook do të lançojë monedhën dixhitale Libra vitin tjetër

Thirrje per Aplikime

Bëhu një menaxher i shkathët dhe efektiv përmes trajnimeve online të ofruara FALAS nga KosLift!

Thirrje per Aplikime

Programi UK – Albania Tech Hub hap thirrjen për aplikime për 2019-2020

Lajme

Hapet Akademia “Aftësi për Punë” – Shkolla Verore 2019

Lajme

Youtube po lançon një kategori të veçantë për modën

Lajme

Banka Qendore e Maqedonisë së Veriut i thotë po PayPal-it