investitor Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Ja cilat janë ambiciet teknologjike të Europës Qendrore dhe asaj Lindore

Sipërmarrje

Steve Jobs e pushon nga puna, por ai hap kompaninë e tij

Sipërmarrje

Si Mark Cuban filloi me vetëm 60 dollarë në xhep dhe u bë një miliarder?

Lajme

Sipërmarrësit e suksesshëm, Albi Zhulali dhe Genti Selenica folësit kryesorë të Akademisë Ndërkombëtare Verore

Strategy

Si të prezantojmë një plan biznesi?

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Sipërmarrës të suksesshëm

Letra e Michal Bohanes për sipërmarrësit e Ballkanit Perëndimor

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Vëllezërit nga Prishtina arrijnë sukses jo vetëm në tregun europian, por edhe me gjerë

Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë

Lajme

FXLider ofron kursin online pa pagesë: “Si të tregtoni me Bitcoin?”

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00