investitor Archives » Page 2 of 13 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Strategjitë e Warren Buffett për të arritur suksesin

Strategy

Të ardhurat dhe rritja, mund t’i keni të dyja?

Thirrje per Aplikime

Hapen aplikimet për programin “EU4TECH INVESTOR READINESS 2019”

Intervista

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Teknologji

Fundi i Nëntorit e gjen Bitcoin me vlerën poshtë 4,000 dollarëve

Sipërmarrje

Vështirësitë që sipërmarrësit hasin gjatë udhëtimit të tyre

Lajme

Kosova, vendi më i mirë për fillimin e një biznesi në 2019

Startup

Kush bën para në industrinë e startup-eve?

Sipërmarrje

Investitorët që po ndërrojnë timonin

Startup

12 vendet më miqësore me startup-et