akomodim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

42 biznese turistike në Shkodër konkurrojnë online me idetë e tyre të biznesit

Strategy

Sipas profesionistëve të udhëtimit, kjo është dita më e mirë e javës për të rezervuar një hotel

Business Pulse

Turizmi shqiptar, ende për t’u eksploruar

Lajme

Panairi i 3-të i Turizmit Ndërkombëtar në ExpoCity

Marketing

Rikthehet Spark.me 2019 me folësen e parë, Anab Jain, fituese e disa çmimeve në dizajn dhe në prodhimin e filmave

Trajnime

Programi i “Gatishmërisë së Investimeve”, në ndihmë të të gjithë sipërmarrësve në Ballkanin Perëndimor

Travel

Qytetet më të shtrenjta për udhëtime biznesi në 2017

Lajme

Gjiganti i hotelerisë Hilton vjen në Shqipëri

Thirrje per Aplikime

“Match4Industry” një mundësi e shkëlqyer bashkëpunimi për kompanitë shqiptare

Lajme

Dilema në Shqipëri: Të hapësh një biznes të ri, apo të mbash në këmbë një të “vjetër”

Evente