investime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Apple ka punësuar një ekip sekret për lançimin e satelitëve

Business Pulse

Dhoma Amerikane e Tregtisë, klimë e përkeqësuar e investimeve në Shqipëri

Teknologji

Harrojeni 5G, Kina nis zhvillimin e teknologjisë mobile 6G

Teknologji

Volkswagen nis prodhimin e makinës elektrike

Business Pulse

Një raport ndërkombëtar që duhet vlerësuar seriozisht…

Lajme

Banka Botërore dhe Dhoma Amerikane u shpjegojnë profesionistëve të tregut financiar si të përfitojnë nga tregu privat i kapitaleve

Thirrje per Aplikime

Uplift Albania, një akselerator Europian për startup-et inovative të rajonit

Lajme

Grupi Balfin planifikon të zgjerohet në tregun e Europës Juglindore

Business Pulse

Henry Leerentveld, Drejtor për Europën Lindore në Swisscontact vjen si folës në AllWeb Albania 2019

Teknologji

Sektori i internetit kontribuoi 2.1 miliardë dollarë në ekonominë e SHBA-ve