shpenzime Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Sekreti “i mërzitshëm” për t’u pasuruar

Strategy

Ndryshimi midis shpenzimeve strategjike dhe jo-strategjike dhe pse ato janë të rëndësishme

Business Pulse

7 mënyra për të shmangur shpenzimet e tepërta gjatë festave të fundvitit

Lajme

Buxheti në Kuvend. Zef Preçi: të ndërpriten diskutimet e buxhetit

Business Pulse

Sa duhet të shpenzoni për pushime?

Strategy

Formula prej 3 hapash se si të bëheni të pasur

Sipërmarrje

10 këshilla për fillimin e biznesit tuaj kur jeni mbi 50 vjeç

Business Pulse

Charlie Munger, krahu i djathtë i Warren Buffett, ka disa këshilla të vlefshme për ju

Lajme

30 Prilli, afati i fundit për dorëzimin e Deklaratës Vjetore të të Ardhurave

Strategy

Arsyet pse puna juaj duket më e vështirë sesa është në realitet