Ky është rrjeti i marketeve që po dhuron shpërblime! (VIDEO)
Përditësuar së fundmi: 07/11/2019

Ky është rrjeti i marketeve që po dhuron shpërblime! (VIDEO)

Share
nga Eridon Elshani
Nën 07, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Në lojën “Kesh me Cash”, për çdo javë shpërblehen qindra konsumatorë besnikë, në rrjetin e marketeve Viva Fresh Store, në tërë Kosovën.

Deri më tani, përgjatë dy javëve që është organizuar loja, janë shpërblyer mbi 650 konsumatorë me nga 50, 100 dhe 500 euro. Gjasat dhe mundësitë për të fituar janë ende shumë të mëdha. Kanë mbetur edhe 8 javë deri në përfundim të lojës, ku do të dhurohen shumë shpërblime.

Me datën 4 nëntor, u shpërblyen 379 fituesit e javës së tretë; 300 persona me nga 50 euro, 74 persona me 100 euro dhe 5 persona me 500 euro.

E ngjashme:

Fituesja e lojës shpërblyese “60 sekonda” në Interex tregon si mori falas mall në vlerë 350 euro

Bëhuni edhe ju pjesë e lojës shpërblyese më atraktive në Kosovë dhe fitoni çdo javë me qindra shpërblime. Pjesë e lojës mund të jenë të gjithë konsumatorët që furnizohen më produkte të ndryshme në rrjetin e dyqaneve të Viva Fresh Store.

Për t’u bërë pjesë e lojës, ju duhet të bleni produkte nga markat pjesëmarrëse në lojë dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon. Sa më shumë kupona që merrni, aq më shumë mundësi keni për të fituar. Mos harroni, në qytetin dhe pikën ku ju luani, aty edhe mund të fitoni njërën nga shpërblimet javore me nga 50, 100 dhe 500 euro.

LUAJ dhe FITO!