CEO Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrës të suksesshëm

Bernard Arnault tejkalon edhe Bill Gates. Bëhet personi i dytë më i pasur në botë.

Marketing

Si të krijoni një faqe të biznesit në Facebook

Sipërmarrje

Si i arriti Nike 50,000 shitjet e para të këpucëve

Lajme

Gjoba 5 miliardë dollarëshe ndaj Facebook-ut e bën Mark Zuckerberg-un më të pasur

Sipërmarrje

“Amazon do të falimentojë”. E thotë vet Jeff Bezos

Intervista

Klaidi Çitozi: Shërbimi ndaj klientit, marketingu më i mirë

Kosova

7 Shenja që vërtetojnë se ju do të bëheni një CEO

Kosova

As Tim Cook nuk ishte i gatshëm të bëhej CEO i Apple (VIDEO)

Business Pulse

Vendi ku ulet CEO ka shumë rëndësi

Business Pulse

Dy akademitë që ofrojnë trajnime në fushën e sipërmarrjes dhe marketingut dixhital