ekonomi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ne mendojmë se jemi më të mirë nga ç’jemi

Strategy

3 hapa të fuqishëm për të gjetur punën që dëshironi

Business Pulse

Ja cilat janë eventet që do të zhvillohen gjatë periudhës Shtator – Tetor për bizneset dhe startup-et

Teknologji

Elon Musk lajmëron zgjerimin e kompanisë Tesla në vendet e Ballkanit

Sipërmarrës të suksesshëm

Elon Musk cilësohet si lideri më frymëzues në teknologji për vitin 2019

Strategy

6 Mënyra moderne për të rritur fuqinë e markës suaj

Thirrje per Aplikime

Bëhu një menaxher i shkathët dhe efektiv përmes trajnimeve online të ofruara FALAS nga KosLift!

Lajme

Thaçi fton kompaninë ‘Toyota’ të investojë në Kosovë

Sipërmarrës të suksesshëm

Jack Ma del në pension në moshën 55 vjeçare

Sipërmarrës të suksesshëm

Edon Fishekqiu, sipërmarrësi i ri që udhëheq shumë startup-e inovative