inovacion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Si t’i rritni shitjet nëse jeni biznes i vogël/startup?

Thirrje per Aplikime

Pyrana Earthquake Hackathon vjen në datat 29 Shkurt – 1 Mars 2020

Trajnime

Innovation Leadership 101 – Si të zotëroni inovacionin e vazhdueshëm?

Business Pulse

Digi Diaspora, do të bëjë bashkë shqiptarët e diasporës në një takim me 27 Dhjetor

Lajme

Apple ka punësuar një ekip sekret për lançimin e satelitëve

Teknologji

Google lançon aplikacionin që mund të përkthejë 44 gjuhë në kohë reale

Teknologji

Tech Community Xmas meetup!

Teknologji

Kjo kompani, paguan 130 mijë dollarë për fytyrën tuaj

Business Pulse

Agjencitë më me ndikim të marketingut dhe eventeve të vitit 2019, mes tyre një shqiptare

Lajme

Ekzekutivët Europianë të Telekomunikacionit i bëjnë thirrje BE-së të përqëndrohet tek shërbimet e reja dixhitale