konsumator Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Para një strategjie marketingu, studioni markën dhe kompaninë

Marketing

Ja pse fushata e re e Gillette po komentohet nga të gjithë

Marketing

Ja hapat për të krijuar një brand të fortë dhe një marketing efektiv

Marketing

Si mund të krijosh një strategji marketingu dhe një brand të suksesshëm

Startup

Top 5 Startup-et për të cilat BusinessMag ka shkruar më shumë!

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Sipërmarrje

Si të krijoni një markë që njerëzit ta duan?

Intervista

Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Thirrje per Aplikime

“Paris Region Enterprises” – Aktivitet mbi Kërkimin dhe Zhvillimin

Teknologji

Amazon edhe në tregun e pajisjeve mjekësore, krijon një linjë ekskluzive

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00