Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Miranda Ademaj – Pavarësisht sa e zymtë mund të jetë e sotmja, gjërat do të jenë më të shndritshme nesër.

Sipërmarrës të suksesshëm

Emil Lamprecht – Bashkohuni me mua dhe Yunus Social Business Accelerator. Inovacioni social buron nga zonat në nevojë. Potenciali është aty.

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari që ka ndihmuar në lançimin e 800 SME-ve në Belgjikë

revista

Njihuni me njeriun që ka udhëtuar më shumë në botë

Personazhe

Jack Ma, njeriu më i pasur në Kinë: Isha më i lumtur kur nuk isha miliarder

Personazhe

Historia e suksesit të drejtuesit të Starbucks, Howard Schultz

Personazhe

Dinastia Safra: Familja misterioze e Bankierit më të pasur në botë

Personazhe

“Garazhi” që vulosi fatin e Susan Wojcicki

Personazhe

Linkedin, PayPal Mafia… të gjitha mbajnë emrin Reid Hoffman (VIDEO)