Startup Weekend Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Eventet që zhvillohen në Shqipëri për të nxitur zhvillimin e sipërmarrjeve të reja

Startup

Startupi Clever Taxi, nga një ide në Startup Weekend në një investim prej 10 milionë €

Intervista

WeAreAlbania: Një startup që ndihmon turistët të zbulojnë Shqipërinë

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Startup

“Nis biznesin tënd në 54 orë” në Startup Weekend Tirana!

Startup

Si e shndërrova pasionin tim për arkitekturën në një startup?

Intervista

Green Copy: Vizioni është i qartë, të jemi gjithmonë kompani që ofron printim falas për studentët.

Startup

Post Startup Weekend Tirana: Fituesit dhe risitë e eventit

Startup

Shqipëria, Parashikime personale për 2016!

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë