standarde Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

9 pyetje psikologjike që do t’ju ndihmojnë të lexoni njerëzit

Sipërmarrje

Si të menaxhoni një punonjës me sjellje të keqe?

Lajme

Mbretëria e Bashkuar propozon ndalimin e përdorimit të butonit ‘Like’ në Facebook dhe Instagram për të miturit

Trajnime

Trajnim: “Arti i Marketingut dhe Aftësitë Menaxheriale”

Startup

LaPiat, Startup-i nga Toronto ju fton të shisni ushqimet që gatuani nga kuzhina juaj

Sipërmarrje

Vaji organik i ullirit “Musai”, nga Vlora në New York e Tokio

Sipërmarrje

Njihuni me Anisën, vajzën që realizoi idenë e saj duke krijuar një biznes social

Lajme

Ja cilat janë ambiciet teknologjike të Europës Qendrore dhe asaj Lindore

Lajme

5 gjërat që duhet të dini për botën sot

Media&PR

Nëse doni të përmirësoni shërbimin tuaj ndaj klientit, merrni shembull nga Ritz Carlton

Evente