përgjegjësi Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Kosova

As Tim Cook nuk ishte i gatshëm të bëhej CEO i Apple (VIDEO)

Strategy

Si të trajtoni një dembel në punë

Business Pulse

Ndryshimi fillon nga ju

Business Pulse

Kufizimet fillojnë nga mendja juaj

Business Pulse

Një mesazh nga të rinjtë për të rinjtë – Realizohet Premiera e filmit “Ana Tjetër”

Intervista

Maturantët e shkollës Don Bosko realizojnë filmin “Ana tjetër”

Media&PR

Shoqata e Lidershipit në Shqipëri dhe Kosovë fiton të drejtën ekskluzive për organizimin e konferencës LEAPin

Strategy

Rregullat që çdo punonjës duhet të ndjekë në 2019 nga Fatmir Gjoni

Strategy

6 mënyra se si prindërit shkatërrojnë suksesin e fëmijës së tyre

Trajnime

Trajnim Motivues e Zhvillues “Korr atë që mbjell”