përgjegjësi Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

A mund të keni familje dhe karrierë të shëndetshme njëkohësisht?

Strategy

Si të delegoni punët pa humbur kontrollin

Business Pulse

10 arsyet pse punonjësit tuaj nuk ju respektojnë

Intervista

Artan Sina: “Tek puna dhe mendësia e duhur do t’i gjeni të gjitha”

Business Pulse

Faleminderit Sivig! Unë nuk do të pres qeverinë….

Strategy

Si të përfitoni sa më shumë nga dita juaj e punës

Business Pulse

5 këshilla për punën dhe karrierën nga novelistja e mirënjohur Toni Morrison

Business Pulse

Global Woman Club dhe Konferenca e Biznesit Global Woman vijnë në Tiranë në datat 2-3 Shtator

Thirrje per Aplikime

Konferenca e biznesit Global Woman vjen sërish në Tiranë

Business Pulse

Kriza politike dhe mesazhi i sipërmarrësit Avni Ponari