Messenger Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Zuckerberg: “Vëmendja jonë kryesore janë çështjet sociale dhe privatësia e përdoruesve”

Teknologji

Nën moton “E ardhmja është private” Facebook sjell 5 njoftimet më të rëndësishme nga konferenca F8

Teknologji

Facebook prezanton më në fund funksionalitetin e shumëpritur nga të gjithë

Teknologji

Facebook në një bashkëpunim të ri me bankat

Teknologji

Të raportoni shkelje në Facebook Messenger tashmë është e mundur, me ndryshimet e reja

Marketing

Trendet e Marketingut Digjital për vitin 2018

Lajme

Kujdes nga ky virus i ri në Facebook Messenger

Teknologji

Çfarë ndryshimi po sjell Facebook?

Lajme

Facebook gjurmon edhe hollësitë më të frikshme për jetën tuaj. Ja se si t’i gjeni ato

Lajme

Western Union sjell risinë më të fundit, transferta ndërkombëtare me anë të Facebook Messenger