Messenger Archives » Page 3 of 3 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

“Duo” aplikacioni i lançuar nga Google për video-thirrje

Teknologji

Të rejat më të fundit nga Messenger

Teknologji

Linçet private mund ti shohin të gjithë

Teknologji

15 gjëra që ju nuk i dinit se mund ti bëni në Messenger

Teknologji

Tani do të kemi një aplikacion të vetëm për Messenger dhe SMS

Teknologji

Facebook do të bëjë Messenger më të sigurt për përdoruesit e tij.

EU Corner

Andrew Song, menaxher produkti në Facebook është folësi i rradhës i Spark.me

Teknologji

‘Facebook’ risi në ‘Messenger’, shton bisedat sekrete