Melinda Gates Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Miliarderi Bernie Marcus dhuron pasurinë e tij për bamirësi si dhe për presidentin Trump

Personazhe

Bill Gates: “9 fakte interesante që na bënë të reflektonim”

Lajme

Bill dhe Melinda Gates: “Bota ka nevojë për diçka më të mirë sesa një mur”

Teknologji

Bill dhe Melinda Gates investojnë 4 milionë dollarë për të ndihmuar në luftimin e malaries

Sipërmarrje

Melinda Gates: “Ky është dështimi, i cili më mësoi diçka që nuk do ta harroj kurrë”

Personazhe

Pse Bill dhe Melinda Gates i dhurojnë paratë e tyre?

Strategy

Sipërmarrësit më të pasur në botë ndajnë sekretet për një martesë të suksesshme

Sipërmarrës të suksesshëm

Si i fiton dhe shpenzon Bill Gates miliardat e tij?

Business Pulse

9 thënie frymëzuese të sipërmarrësit miliarder Bill Gates

Slideshow

Njihuni me 10 femrat më të fuqishme të botës