kompanise Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

BMW drejt makinave elektrike, rriten shitjet me 80%

Lajme

Jeff Bezos bëhet më i pasuri i botës, por vetëm për 1 ditë

Sipërmarrje

Kur punëtori, firmës dhe kolegëve ku punon u drejtohet me: ATA!

Lajme

Cila është arsyeja që e çoi CEO-n e Uber drejt dorëheqjes?

Marketing

Përse Amazon është duke blerë Whole Foods?

Lajme

Të ardhurat e Jeff Bezos pritet të kalojnë edhe pasurinë e Bill Gates

Lajme

Bashkëthemeluesi i Apple parashikon se cila kompani do të ndryshojë botën (dhe nuk është Apple)

Intervista

Enkelejd Zotaj: TEKNOLOGJIA ËSHTË MJET për realizimin e një vizioni

Strategy

4 fjalitë që shefi juaj do shumë t’i dëgjoj

Thirrje per Aplikime

CEED Finance, program ekskluziv i dizejnuar për sipërmarrësit dhe punonjësit