Itali Archives » Page 5 of 6 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Çfarë i ndodh Shqipërisë po të mbyllen Call Center-at?

Marketing

Piramida e markave luksoze në të gjithë botën

Lajme

Miratohet ligji për mbylljen e “Call Center” në Shqipëri. Mijëra të rinj do mbeten në rrugë

Lajme

Kompania e shqiptaro-amerikanit renditet tashmë mes gjigandëve botërorë në fushën e telekomunikacionit

Lajme

McDonald’s prezanton hamburgerin me Nutella

Slideshow

20 vendet më të bukura për t’u vizituar, sipas udhëtarëve

Lajme

Italia shfuqizon tarifën fikse dhe taksën rrugore për transportuesit shqiptarë

Lajme

Në Itali ndodhen 44 mijë emigrantë shqiptarë të cilët janë sipërmarrës

Lajme

Starbucks do të hapë dyqane në Itali në 2017-n

Lajme

Via Egnatia në rrjetin mediatik RAI si aseti i ardhshëm turistik mes dy vendeve Itali-Shqipëri