femra Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Shqipëria synon të përmirësojë mundësitë e femrave në sipërmarrje

Business Pulse

Ndalohet vendosja e syzeve gjatë orarit të punës! Protestojnë femrat në Japoni

Business Pulse

Millenials zgjedhin punën dhe arsimin, jo më martesën dhe fëmijët

Business Pulse

Vajzat shqiptare për herë të parë në kampionatin e mundjes

Business Pulse

Ulet papunësia tek të rinjtë. Ja panorama e INSTAT për papunësinë

Personazhe

Gra shqiptare të suksesshme në biznes

Business Pulse

Këto femra po luftojnë për barazi në fushën e startupeve

Lajme

ILO: Shqipëria e drejtë në pagat mes meshkujve dhe femrave

Sipërmarrje

Startup-et e femrave në Europë, më pak akses në financim

Business Pulse

Aston Martin emëron presidenten e parë femër