Elda Gjoka Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Kush na motivon dhe si na motivojnë?

Personazhe

Top 5 personazhet më të lexuar në Businessmag për 2018

Trajnime

Trajnim Motivues e Zhvillues “Korr atë që mbjell”

Personazhe

Si ndryshoi Les Brown jetën e Elda Gjokës. Intervistë me Patrick Businge, autor i librit

Personazhe

Motivimi i Elda Gjokës. Folësja motivuese bëhet pjesë e librit “Les Brown ndryshoi jetën time”

Business Pulse

Shqiptarë motivues që duhet të ndiqni në rrjetet sociale

Trajnime

TRAJNIM: Teknikat efektive të shitjes

Trajnime

Trajnimi i Hapur dy ditor “Shërbimi ndaj Klientit & Efektiviteti në Komunikim”

Trajnime

Trajnim: “Shërbimi & Kujdesi Ndaj Klientit”

Trajnime

2 Trajnime të Hapura nga Elda Gjoka