Trajnim Motivues e Zhvillues "Korr atë që mbjell"
Përditësuar së fundmi: 10/08/2018

Trajnim Motivues e Zhvillues “Korr atë që mbjell”

Share
nga Anerola Torollari
Gus 10, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

“Korr çfarë mbjell!” është Trajnimi Motivues dhe Zhvillues i aftësive Soft Skills që trajnerja dhe folësja motivuese Elda Gjoka, themeluese dhe CEO e Genuine Effect do të zhvillojë për dy ditë (17-18 Gusht 2018)

KALLZ në bashkëpunim me Elda Gjokën, do të organizojë një trainim të dedikuar me komunitetin e KALLZ dhe jo vetëm. Për regjistrime, kundrejt një tarife promocionale mund të shkruajnë në inbox-in e Kallz, Qendra Multifunksionale për Fëmijë ose telefononi në 0675331036
Një trajnim zhvillues dhe motivues për qasjen personale dhe sjelljen tënde në lidhje me suksesin.
  • Si të kemi një qasje të dëshiruar?
  • Si të jemi pjesë e një ekipi dhe të nënshkruajmë suksesin e skuadrës?
  • Si të jemi komunikues të efektshëm?
  • Çfarë suksesi mbartim brenda vetes?
  • Si ta rrezatojmë atë?
  • Së fundmi, si të jemi në ekuilibër me përgjegjësitë dhe kërkesat nën trysninë ku jetojmë?

Që të korrim fryte të mira…
Për këto flasim me CEO-n e Genuin

Për më shumë informacion klikoni këtu.