Airbnb Archives » Page 3 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Të ardhurat e Jeff Bezos pritet të kalojnë edhe pasurinë e Bill Gates

Startup

10 startupet globale që po ndryshojnë botën ku jetojmë

Lajme

Albi Zhulali do të ofrojë platformën “Reception App” falas për të gjitha hotelet në Shqipëri

Strategy

Këshilla më e mirë e karrierës nga Sheryl Sandberg

Marketing

Reklamat më të mira në median sociale nga markat më të njohura

Lajme

Airbnb ofron strehim falas për muslimanët e prekur nga dekreti i Trump

Mobile

Facebook sapo bëri një ndryshim të rëndësisshëm për të mundur Snapchat

Sipërmarrje

10 sipërmarrësit e famshëm që dështuan para se të bëheshin të suksesshëm

Teknologji

Cili është sekreti i suksesit në Silicon Valley?

Sipërmarrje

Kush është kompania miliarda dollarëshe që fuqizon Uber dhe Airbnb?