Thirrje per Aplikime

Trajnime falas: “Ndërmarrësi dhe biznes plane”- Mundësi për grante

Thirrje per Aplikime

Intership pranë Institutit Fra

Thirrje per Aplikime

Thirrje publike për ndërmarrjet në Kosovë – Programi “Internship Biznesi – 2019”

Thirrje per Aplikime

Innovation Challenge Fund hap aplikimet për financimin e startup-eve inovative dhe organizatave

Thirrje per Aplikime

Fondi i Inovacionit nga UNICEF, një mundësi për startup-et teknologjike

Thirrje per Aplikime

AUK hap aplikimet për projektin TechUp!

Thirrje per Aplikime

Hapet raundi i dytë i programit “Sfida Elevator Lab” nga Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë

Thirrje per Aplikime

Be blogger! Për çdo artikull të përzgjedhur BKT dhuron 3,000 lekë

Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës