Thirrje per Aplikime

Event Ndërmjetësimi – Inovacioni si mjet për të arritur “Circular Tourism Destination”

Thirrje per Aplikime

Hapen Aplikimet për Çmimin e Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2019

Thirrje per Aplikime

EMBRACE, thirrje për aplikime për Sipërmarrjet Sociale

Thirrje per Aplikime

Hapet aplikimi për trajnimin e radhës në Python nga AUK

Thirrje per Aplikime

Janë hapur aplikimet për shkollën verore të sipërmarrjes

Thirrje per Aplikime

Venture UP mban punëtori falas për programim dhe marketing për studentët e UP-së

Thirrje per Aplikime

Gjirafa Studios kërkon aktorë të rinj

Thirrje per Aplikime

Aplikacion për trajnimin “Gratë në TI-Teknologjinë Informative”

Thirrje per Aplikime

Trajnim FALAS për ndërmarrësi