Thirrje per Aplikime

Si të aplikoni për t’u bërë pjesë e “Albanian ICT Awards”?

Thirrje per Aplikime

Nisin aplikimet për çmimet “Sarajevo Business Bridge 2018”

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për një trajnim pranë EIT (Institutit Europian të Inovacionit dhe Teknologjisë)!

Thirrje per Aplikime

Nëse keni një ide biznesi në fushën e teknologjisë, atëherë aplikoni për t’u bërë pjesë e programit të inkubatorit në ICK

Thirrje per Aplikime

Arsim dhe bursa ndërkombëtare për studentët nga Kosova & Shqipëria

Thirrje per Aplikime

TAP Fton Studentët të Aplikojnë për Programin e Praktikave

Thirrje per Aplikime

Kongresi Botëror WeAreDevelopers, eventi ku zhvilluesit dhe profesionistët e IT-së bashkohen në një vend

Thirrje per Aplikime

Organizohet konkursi “Aplikacioni më i mirë” me temë “Paraja ime: Si të fitojmë, si të shpenzojmë?”

Thirrje per Aplikime

Përjetoni Shtetet e Bashkuara duke u bërë pjesë e programit YTILI

Faqe 1 nga 13123...E fundit »