Trajnime

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, një trajnim për Vlerësimin e Performancës

Thirrje per Aplikime

Kosovo Women 4 Women hap thirrjen për grante

Thirrje per Aplikime

Keni një ide biznesi? Aplikoni në kompeticionin Startup Battlefield

Thirrje per Aplikime

Punësohu te Businessmag! Bëhu pjesë e konkursit për artikullin më të mirë

Thirrje per Aplikime

Hapet konkursi për Çmimin e Filantropisë 2019

Thirrje per Aplikime

Hapet thirrja nga COSME për mbështetjen e zhvillimit të NVM-ve të turizmit

Trajnime

Trajnim interaktiv 4 javor me temë: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Thirrje per Aplikime

Konferenca e biznesit Global Woman vjen sërish në Tiranë

Thirrje per Aplikime

Keni pasion shitjet direkte? Byas, produkti i teknologjisë kozmetike ju mundëson të bëheni sipërmarrës të suksesshëm