Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Intervista

Eris Kasmi: Çfarë sjellim ndryshe me “Ideja jote për Biznes” – Start Up 2017

Lajme

KidZone, hap dyqanin e parë të JUMBO në Bosnje-Hercegovinë. Grupi Balfin zgjeron kufijtë e investimeve në Ballkan

Marketing

AllWeb Albania mirëpret Vladimir Vulic dhe Sokol Vladin

Startup

3 Organizime ‘Super’ për inovatorët e rinj shqiptarë në Tiranë, Prishtinë dhe Tetovë

EU Corner

Paul Papadimitriou, strategjisti dhe inovatori nga Londra në Spark.me

Marketing

Roli i besimit në ndërtimin e markës

Strategy

Si të bëheni miliarderë duke bërë punën që doni?

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00