Grupi Balfin dhe Kastrati janë tashmë pronarët e rinj të Shoqërisë INSIG-Jeta, kompanisë më të re të sigurimeve në  Shqipëri


Grupi Balfin dhe Kastrati kanë finalizuar me sukses marrjen në pronësi të pjesës më të madhe të aksioneve të shoqërisë INSIG-Jeta (Sigurimi i Jetës) duke u bërë kështu pronarët maxhoritarë të kësaj shoqërie.  

Grupi Balfin, është Grupi më i madh dhe inovator i investimeve në Shqipëri me një portofol shumë të diversifikuar dhe të suksesshëm të investimeve, me një prezencë të investimeve dhe aktivitetit të tij në mbi 10 vende të rajonit dhe më gjerë.

Biznesmeni Shefqet Kastrati, president i Kastrati Group njihet për eksperiencën që ka në fushën e sigurimeve si zotëruesi i kompanisë Albsig, një kompani e sukesshme në këtë fushë e cila e ushtron aktivitetin e saj që nga viti 2004 me shtrirje në Shqipëri dhe Maqedoni.

Përfshirja e këtyrë dy grupeve të fuqishme garanton një mbështetje të sigurtë për INSIG-Jeta si në zhvillimin e tregut ashtu dhe në aftësitë paguese të kësaj kompanie.

Kompania INSIG – Jeta ka ndjekur me kujdes nevojat e tregut për shërbime sigurimi dhe do të vijojë të ofrojë të gjithë paketën e shërbimeve që mbulohen aktualisht ku përfshihen: sigurimi i jetës, i shëndetit, sigurimi në rast aksidentesh personale, sigurimi jetës dhe shëndetit në udhëtim, sigurimi i kombinuar i jetës etj, duke ruajtur shërbimin e shpejtë, korrekt dhe profesional për një klientelë maksimalisht të kënaqur.

Kjo sipërmarrje e përbashkët do të garantojë mbështetjen për ritme të reja zhvillimi të kompanisë INSIG-Jeta përmes një strategjie ambicioze për tu rritur në tregun e sigurimeve duke aplikuar konceptet më bashkohore të menaxhimit dhe shërbimit ndaj klientëve, teknologjisë së informacionit, zgjerimin e  gamës së shërbimeve me metoda dhe paketa të reja dhe përmirësim të mëtejshëm të cilësisë së shërbimeve për klientët e kompanisë. Për të qenë sa më pranë klienteve, INSIG-Jeta siguron klientët e saj që do të zhvillojë produkte sipas kërkesës së klientëve ose duke ofruar atë që njihet si “tailor made insurance policy”. Gjithashtu INSIG-Jeta do te skalisë imazhin e cilësisë  si në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar duke synuar që të bëhet zgjedhja e parë e çdo klienti.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale