trafik Archives » Page 3 of 4 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Bëhuni një markë: 5 mënyra për të kthyer stilin e jetës tuaj në një biznes

Teknologji

Nissan, makinat me vetë-ngarje një avantazh për njerëzit

Teknologji

Maqedonia i bashkohet projektit SocialCar

EU Corner

Një gjykatë ka vendosur se koha e kaluar gjatë udhëtimit për në punë dhe nga puna në shtëpi është “punë”

Teknologji

Aplikacioni Waze në ndihmë për të gjetur vendet më të afërta të parkimit

Media&PR

Fillojeni ditën me kafe

Lajme

Zbardhet projekt-ideja për zgjerimin e autostradës Tiranë-Durrës

Teknologji

‘’Autobusët pa shoferë dalin nëpër rrugët e Helsinkit’’

Teknologji

Xiaomi lançon biçikletë elektrike në Kinë

Teknologji

77% e trafikut në Google është i enkriptuar